78208

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


(e-mailem) --- 16. 6. 2012
Re: Skrytalizovan? repkov? med.

Tady zaměňujete tři pojmy CEMENTOVÝ, ZKRYSTALIZOVANÝ a ŘEPKOVÝ med
1) Cementovým medem rozumíme v českém jazyce, med z medovicových snůšek s vysokým obsahem melicitózy a minerálů. Je špatně stravitelný pro včely. Také o něm mluvíme jako o melicitóze.
2) Řepkový med je z nektarové snůšky s obsahem glukózy a fruktózy s malým podílem minerálů. Je lehce stravitelný pro včely
3) s toho pak lze vyvodit, že cementový řepkový med neexistuje a ani nemůže. Může být jen zkrystalizovaný jako takový je včelám neškodný.

pepan

> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: sova <e-mail/=/nezadan>
> Předmět: Skrytalizovan? repkov? med.
> Datum: 16.6.2012 09:55:59
> ----------------------------------------
> Na cementovom repkovom mede budete zimovať len do času až vzniknú priaznivé
> podmienky na úhyn včelstiev ( ja ich nebudem schválne menovať ).
> Neodvolávajte sa na iných, že to takto robia, lebo tomu nerozumiete a
> nechvascite sa že ste učiteľom včelárstva.
>
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 57619


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu